Mange Gode Råd  Konkurrence

Konkurrence om 3 stk. SuperGavekort á 300 kr.

Det er tid til en ny konkurrence på Mange Gode Råd. Denne gang udlover vi 3 stk. SuperGavekort á 300 kr., som 3 af vores heldige brugere kan få glæde af.

Med et SuperGavekort kan du groft sagt selv vælge, hvad din præmie skal være. Du har nemlig mere end 100 butikskæder at vælge imellem, når du vil indløse dit gavekort. Det foregår på den måde, at dit SuperGavekort indeholder en kode, som du skal indløse på www.gavekortet.dk. Når du har valgt hvilke(t) gavekort du ønsker og dit beløb, modtager du et rigtigt gavekort med posten, som du kan anvende i de(n) valgte butik(ker).

Hos Mange Gode Råd udlover vi 3 stk. SuperGavekort á 300 kr. til 3 af vores heldige brugere. Konkurrencen afgøres den 22. december 2011, hvorfor du kan være en af de heldige brugere, som vi belønner med en tidlig julegave. For at vinde, skal du blot oprette en bruger, hvis du ikke allerede har gjort det, og indsende dine gode råd til os. For hvert råd du indsender, kvitterer vi med 1 lod i vores konkurrence.

Som altid, kan du også tjene penge på dine gode råd, mens du deltager i vores konkurrence. Du kan læse mere om at tjene penge på Mange Gode Råd her: mange-gode-raad.dk/tjen-penge.html

Husk at blive ven af os på Facebook, hvor vi bl.a. holder dig opdateret på, når vi starter nye konkurrencer. Vi altid plads til nye venner, så glem ikke at invitere dine venner: www.facebook.com/pages/Mange-Gode-Rad/116335190354

Kan jeg forøge mine chancer for at vinde?

Ja – du kan øge dine chancer for at blive en af vores heldige vindere. Jo flere råd du indsender, des større chance har du for at vinde. Vi giver nemlig 1 lod for hvert råd, du indsender. Tager du dog et billede, der relaterer til dit råd og vedhæfter det, giver vi dig hele 2 lodder. Vær dog opmærksom på, at du selv skal have taget billedet, da vi ikke kan godkende råd med billeder taget fra Google pga. ophavsrettigheder.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

På Mange Gode Råd ønsker vi at have mange og gode råd, hvorfor vi går op i, at kvaliteten af vores råd opretholdes. Det betyder, at vi godkender alle råd manuelt. Du må derfor væbne dig med lidt tålmodighed, hvis det tager os et par dage at godkende dit råd. Når vi har godkendt dit råd, vil du straks få en mail om det. Vi forbeholder os dog retten til at afvise råd, som er direkte kopieret fra andre sider eller ikke indeholder nok information til at kunne blive kvalificeret som et godt råd.

Du kan øge sandsynligheden for godkendelse af dit råd, hvis du sørger for at beskrive dit råd tilstrækkeligt og læservenligt.

Konkurrencen omfatter råd, som er indsendt fra og med d. 16. juni 2011, der ikke er indsendt som anonym!

Vi glæder os til at modtage dine Mange Gode Råd. :-) Held og lykke i konkurrencen!