Mange Gode Råd  Råd  Computer & Elektronik  Sikkerhed og emails  Genskab tabte data hvis du ved et uheld formaterer eller sletter
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 7 ud af 1 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Genskab tabte data hvis du ved et uheld formaterer eller sletter

Har du nogensinde prøvet at slette et dokument eller billede fra en USB nøgle ved et uheld? Måske har du været så uheldig at du har formateret din USB nøgle, efter du fejlagtigt troede du havde taget en backup. Det er ret irriterende når det sker, men dine billeder og dokumenter er heldigvis til at redde, og du behøver ikke betale i dyre domme for at få det gjort. I hovedreglen er det kun når du fysisk har ødelagt din USB eller hvis du ikke selv kan genskabe data, at du har brug for en ekspert.

Idet du sletter en fil eller formaterer din USB fjerner du referencerne til filerne. Disse referencer kan genskabes med noget software, så du let kan få dine tabte data tilbage. Der findes mange forskellige programmer, og de vil typisk gå under betegnelser som ”data recovery software”. Personligt har det lykkedes mig at redde indholdet af et memorykort til et digitalt kamera, og vigtige dokumenter fra en USB nøgle.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!