Mange Gode Råd  Råd  Computer & Elektronik  Sikkerhed og emails  Husk at opdatere Windows
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Husk at opdatere Windows

Jeg har lige haft fingre i en bærbar computer, som jeg skulle reparere for et familiemedlem. Jeg fandt hurtigt ud af at computeren havde installeret Windows XP Service Pack 1. Problemet med denne version af Windows XP er, at den er meget, meget usikker. For det første opdateres computeren ikke automatisk, hvilket betyder at de fejl, der løbende bliver fundet i Windows, ikke bliver rettet.

I værste fald kan disse manglende fejlrettelser betyde at din computer bliver inficeret med virus af den ene eller anden type. Computeren som jeg havde fat i havde da også et par vira, på trods af at brugeren af denne computer næppe har befundet sig på hjemmesider, hvor der åbenlyst er risiko. Som hovedregel siges det at en computer med SP1 (Service Pack 1) ikke skal være koblet til internettet før den er opdateret til SP2 (med automatiske opdateringer slået til).

Microsoft er begyndt at tjekke om du har en lovlig licens til Windows, før end du kan modtage opdateringer. Det betyder at du ikke vil kunne opdatere din computer, hvis du har en pirat-udgave. Jeg kan derfor kun opfordre dig til at købe en licens, hvis du agter at benytte computeren til noget, som andre ikke må have adgang til. Hvis dette ikke er en mulighed, kan du skifte til en udgave af Linux, som er gratis og stort set fri for virus.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!
De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)