Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Bil  Benzin-, Diesel- eller elmotor?
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Benzin- Diesel- eller elmotor?

Det kan selvfølgelig diskuteres hvilken motor man skal gå efter. Først vil jeg komme med nogle fordele for dieselmotoren:
Diesel er billigere end benzin og de fleste nyere diesel biler køre meget længere end benzinbilerne, men så holder fordelene os op, for en diesel motor lyder ligesom en traktor eller noget andet gammelt lort, så man skal altså kun vælge en diesel motor hvis man ikke har råd til at køre i benzinbiler.

Elmotoren er derimod lidt mere spændende da den er meget skånsom over for miljøet, men der er stadig problemer med farten og distancen den er i stand til at køre på en opladning, derfor ligger det nok lidt længere ude i fremtiden.

Men benzinbilerne kender vi jo, det er en ganske udemærket motor, men de er ikke så økonomiske som diesel motorene, derimod har de en meget bedre lyd og har bedre tuningsmuligheder.

Derfor kan vil jeg nok konkluderer at alt efter hvem man er, så er det forskelligt hvad man kører i. Er man en ung fart tosse vil man nok gå efter en benzin bil, især hvis man går meget op i biler og virkelig kan lide fart og lyd. Derimod vil den mere miljøbevidste vælge en el- eller diesel motor(gerne kombineret) dette vil efter min mening være et ganske godt valg til en almindelig familie, både på grund af pengepungen, men også fordi familiebilen som regel ikke betyder så meget. Vil man til gengæld havde noget der ikke er så økonomisk ville mit forslag være at man køber nummer 2 bil(hvis man har pengene til det), som en hobby bil, så man kører økonomisk i hverdagen og finder den sjove bil frem ved specielle begivenheder.

Skrevet af 71cuda

Kommentarer (2)

 1. Søren Andersens-andersen
  s-andersen d. 19.12.2008
  Det siges også at dieselbilerne koster lidt mere i vedligehold, så for at få det til at svare sig økonomisk, så skal man gerne køre mindst 30.000 kilometer årligt, hvis man skal forsvare at købe en bil med dieselmotor.

  Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke ved meget om det, så det kan være nogen kan korrigere mig.
 2. Martin
  Martin d. 17.04.2018
  Da jeg tog kørekort for ikke så lang tid siden her https://www.stjernqvist.dk var det i en diesel bil, efterfølgende købte jeg en benzin, og må da indrømme at jeg synes det var mere behageligt at køre diese,