Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Bil  Få et billigt billån
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 5.5 ud af 2 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Få et billigt billån

Hvem vil ikke gerne køre i en rigtig fed og flot bil? Det vil de fleste vel! Desværre koster en ny bil som regel mere end hvad der lige står på bankkontoen. Det kan derfor være fristende at få bilen finansieret med et billån hos bilforhandleren. Desværre er disse lån oftest meget dyrere end dem du kan få i banken. Derfor skal du altid tænke på din bank, når du overvejer at låne penge. Hvis din bank ikke vil låne dig penge, så bør du lytte til dem, for de ved formentligt mere om din økonomi end din bilforhandler, som bare gerne vil sælge dig en ny bil.
Du får altså det billigste billån ved at snakke med banken.

Min personlige holdning er at man aldrig bør låne penge til noget som taber værdi. Lige så snart du drejer nøglen på en ny bil, så mister den rigtig meget værdi, desværre nedsættes lånebeløbet ikke tilsvarende ;)
Skulle det ske at du efter nogle år vælger at købe ny bil igen, så kan du formentligt ikke slippe af med gælden på din - nu brugte - bil. Så overvej med dig selv om du ikke kan nøjes med en bil, som du har råd til at betale nu og her, i stedet for at gå i "luksusfælden" og købe noget du ikke har råd til.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!
De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)