Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Madlavning og madvarer  Bearnaise sovsen skiller
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Bearnaise sovsen skiller

Nogle gange vil bearnaisesovsen bare ikke, som du vil have den til; den begynder at skille. Men fortvivl ikke, for her er rådet som kan hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at putte en eller to isterninger i sovsen, og så vil den for øjnene af dig samles igen.

Skrevet af MetteJ

Kommentarer (4)

  1. Jesper Bentzen
    Jesper Bentzen d. 01.01.2013
    Nogen sværger til en isterning, der puttes i gryden mens der piskes for at køle sovsen nok ned (nogen har endda isterninger af fløde klar), og det kan bestemt lykkes, men lykkes det ikke, så er den sikre måde, at redde en skilt sovs på, at hælde den skilte sovs over i en skål og tage 1-2 nye æggeblommer ned i gryden og piske dem op til de bliver cremet, og så tilsætte den skilte sovs lidt efter lidt ligesom man gør med smørret: tilsæt lidt og pisk indtil det er optaget, og så tilsæt lidt mere.
  2. Jeppe bech poulsen
    Jeppe bech poulsen d. 22.02.2016
    Virker det kun på bearnaise sovs ??
  3. Hans Christian Johansen
    Hans Christian Johansen d. 22.02.2016
    Vi er på spare tider, kan det gå med 1,5 isterning?
  4. Andreas Emil Johansen
    Andreas Emil Johansen d. 22.02.2016
    Kan jeg bruge 3 isterninger? Da jeg ikke har 2
De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)