Mange Gode Råd
Hvilket råd mangler du?
Optøning af frosset fjerkræ
For at undgå at kødet bliver dårligt, eller for forringet smagen så bør starte med forberedelserne i god tid. Når du køber en frossen and, kalkun eller gås til juleaften, eller til andre specielle lejligheder, så husk at den skal optøs i god tid. Grunden til dette er at kødet skal have god tid til at modne under optøningen, da det har stor betydning for både smag og mørhed.
Læg fjerkræet i køleskabet i en skål eller lignende. Således undgår du at kødsaften drypper ned på andre madvarer i køleskabet.
Optimal optøningstid for frosset fjerkræ er 1 døgn pr hele kilo kød.
Har du f.eks. 1 kg fjerkræ skal det ligge i 1 døgn.
Har du derimod 3 kg fjerkræ skal det ligge i 3 døgn.
De 5 nyeste råd:
De 5 brugere med flest indsendte råd:
- MetteJ (372)
- kokkepigen (165)
- Frk.Hansen (62)
- kasperinline (55)
- AndiBM (48)
Kommentarer (0)
Ingen kommentarer!