Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Madlavning og madvarer  Er det optøede brød slattent?
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Er det optøede brød slattent?

Brød hentet fra fryseren er ikke altid det mest spændende. Og det skulle jo helst ikke ende med, at man smed det ud. Ofte kan vi nemlig kun spise halvdelen af brødet - og resten ryger i fryseren - dog ikke for at skulle smides ud efter optøning. Der er en mulighed for at gøre brødet 'frisk' igen. Man kan simpelthen bage det. Franskbrød eller lignende, der er slattent efter en tur i fryseren, bliver hurtigt varmet igennem i ovnen - så er det lækkert igen. Giv det omkring 200 grader i 5-10 minutter.

Skrevet af astridm

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!
De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)