Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Vinduer  Rengør persiennerne nemt
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 10 ud af 1 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

Rengør persiennerne nemt

Brug et sæt nye havehandsker, eller andre bomuldshandsker. Gør den ene handske våd i sæbevand, og den anden lader du være tør. Nu vasker du hver enkelt lamel i persiennerne med den våde handske og tørrer efter med den tørre handske. På den måde kommer du nemt ind i alle krogene, og kan gøre det forsigtigt, så lamellerne ikke knækker.

Skrevet af morSanne

Kommentarer (5)

 1. sfas
  sfas d. 06.06.2017
  sdfs
 2. TiinaB
  TiinaB d. 15.08.2018
  Og hvis du kommer til at ødelægge persiennerne alligevel, kan jeg anbefale at købe nye til en rigtig god pris her: https://www.gardinshoppen.dk/persienner.html
 3. Josef Lewis
  Josef Lewis d. 15.12.2018
  Goddag, jeg er Josef Lewis, En privat långiver, der giver lån til enkeltpersoner, virksomheder og offentlige virksomheder med en lav rente på 2%. Vi ved, at der er mange familier derude, der bor på løn for at betale check og andre, der ikke kan tage sig af deres økonomiske forpligtelser, og derfor er vi her for økonomisk restaurering.

  Vi tilbyder en bred vifte af finansielle tjenester, der omfatter: Forretningsplanlægning, Kommercielle og Udviklingsfinansiering, Egenskaber og Boliglån, Gældskonsolideringslån, Virksomhedslån, Privatlån, Hjemrefinansiering, Hotellån, Studielån osv. Svar venligst straks ved hjælp af nedenstående detaljer hvis interesseret i et lån og være fri for bedrageri ..

  Email: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Hjemmeside: https://progresivefunding.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

De 5 brugere med flest indsendte råd:
 1. MetteJ (372)
 2. kokkepigen (165)
 3. Frk.Hansen (62)
 4. kasperinline (55)
 5. AndiBM (48)