Mange Gode Råd  Råd  Penge  Spareråd  Billige babydyner og juniordyner
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Billige babydyner og juniordyner

Hvis du kan sy, eller kender en der kan, så har du nu muligheden for at spare gode penge på dyner til den lille ny.

For at få en billig babydyne skal du købe en voksendyne, som er inddelt i "felter", sådan at du kan være sikker på at der er lige meget dun i hver halvdel af dynen. Det bedste er hvis der er et lige antal felter både på langs og på tværs.

Du kan vælge at splitte dynen i 2 juniordyner, 4 babydyner eller 1 juniordyne og 2 babydyner. Det kan være meget praktisk at have 2 babydyner, hvis du f.eks. vil beholde én i sengen og én i barnevognen, og så har du en juniordyne klar når barnet bliver lidt større.

Start med at finde den midterste syning på dynen og læg en ny syning enten til venstre eller højre for den eksisterende. Når det er gjort kan du klippe dynen i 2. Du kan med fordel sy et såkaldt skråbånd fast på det sted hvor du har klippet, således at dynen bliver mere behagelig. Nu har du to juniordyner, og hvis du vil have to babydyner så kan du bare gentage proceduren for en af de to juniordyner.

Løsningen er meget billigere end at købe dynerne separat. Husk dog at spørge i butikken om den dyne du køber egner sig til en baby, for hvis bæreevnen er for høj, kan dynen godt blive for varm.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (1)

 1. Lina
  Lina d. 22.06.2013
  Interessant at man selv kan lave dynerne, dog skal man nok også være opmærksom på at de er i en ordentlig kvalitet og ville overholde eksempelvis Oeko-Tex standarden, ellers kan barnet risikerer at få allergi.

  Jeg læste guiden på www.246.dk/dyner og må indrømme at det vil være en skam hvis man laver sin egen dyne alene pga. man kan og ikke tager certificeringerne ved "rigtige" dyner med i overvejelserne.
De 5 brugere med flest indsendte råd:
 1. MetteJ (372)
 2. kokkepigen (165)
 3. Frk.Hansen (62)
 4. kasperinline (55)
 5. AndiBM (48)