Mange Gode Råd  Råd  Penge  Spareråd  Spar ekstra på gode tilbud
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 6 ud af 1 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Spar ekstra på gode tilbud

Mange har sikkert set tilbud af typen "Køb fire og få den billigste gratis". Disse tilbud åbner for muligheden for at spare endnu flere penge. Det handler naturligvis om at den du får gratis skal være så dyr som overhovedet muligt.

Det handler typisk om at slå sig sammen med andre, når disse typer tilbud skal udnyttes. I stedet for at to personer begge køber to varer til 100 kr. stk. og to varer til 50 kr. stk. (og dermed får 50 kr. i rabat). Så køber den ene person fire varer til 100 kr. stk. og den anden person køber fire varer til 50 kr. stk. Dermed er værdien af de to gratis varer steget fra 100 kr. (50 + 50) til 150 kr. (100 + 50).

Hvis de to - eller flere - ikke foretager indkøb der er fuldstændig ens, skal man finde ud af hvordan rabatten fordeles. Forestil dig at første person køber tre varer á 100 kr. mens den anden person køber én vare á 100 kr. Ingen af dem får altså rabat, medmindre de samler deres køb under et. Men hvem skal nu have hvad i rabat? Skal rabatten fordeles med halvdelen til hver, så de begge får 50 kr.? Personligt vælger jeg altid at fordele efter købets størrelse, eftersom første person har købt for 300 kr. og anden person kun for 100 kr., så skal den første person havde (300 / 400) * 100 = 75% af rabatten. Bemærk at indkøbet kun skal opgøres af de varer der er rabat på, ellers giver det ikke mening.

Skrevet af s-andersen

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!