Mange Gode Råd  Råd  Penge  Tjen penge  Sponsorcar - Tjen penge på nettet.
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 8.2 ud af 5 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Sponsorcar - Tjen penge på nettet.

På sponsorcar.dk kan du tjene penge.

Tjen penge på alle klikke på link og meget mere. Man får f.eks. typisk 0,50 kr, på at bruge et enkelt sekund på at klikke på et link. Her er god mulighed for at tjene lidt ekstra lommepenge. Har du bil, kan du tjene ekstra ved at have en reklame på den, men du kan også sagtens tjene penge uden det.

Har selv været medlem siden 17-8-2007, og har allerede tjent over 400 kr. De penge er optjent ved at bruge få sekunder en gang imellem på at klikke på link. Pengene udbetales direkte til din bank konto, hvor de er indenfor få dage, efter at du har bedt om udbetaling.

Skrevet af 

Kommentarer (3)

 1. Søren Andersens-andersen
  s-andersen d. 26.02.2008
  Jeg synes jeg kan huske at lige præcis sponsorcar har været i TV på grund af det grundlæggende koncept som også ses i navnet, nemlig at man kan få penge for at have reklamer på sin bil, enten i form af bagrudestreamere eller en hel "sponsorbil". Om man kan få det handler så om hvor man kører med sin bil, hvilken bil man har, og sådan nogle ting.

  Men det er da godt at se at de har videreudviklet konceptet til at det også indeholder andre muligheder for at tjene penge.
 2. vagnsine
  vagnsine d. 12.03.2008
  ja, der er sket en masse med sponsor-car. Nu får man også betaling for at klikke på links, modtage nyhedsbreve, og benytte sig af diverse tilbud. Jeg vil f.eks. ikke selv køre med reklame på bilen, så den mulighed benytter jeg slet ikke, og allerede tjener jeg penge på siden *SS*
 3. Sarah
  Sarah d. 03.07.2017
  Læs flere gode markedsføringsråd her: http://marketingspace.dk