Mange Gode Råd  Råd  Fest, Traditioner & Underholdning  Nemt og billig mad til store fester
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

Nemt og billig mad til store fester

Skal du holde fest og vil du ikke bruge al din energi på maden, men istedet selve festen, så er her et godt råd til let, nem og billg mad.

Lassangette:
Brug nogle sølvfade, kom pastaskruer i bunden, herefter frosne grønsager over. Lav en sovs af kød, tomatsovs og krydderier og hæld den over i sølvfadene. Kom lidt vand/mælk i siderne så retten ikke bliver tør. Kom til sidst monesause, ost og baconstrimler på toppen. Sølvfadene med lassangette kan laves dagen før eller om morgenen inden festen og varmes igennem om aftenen. Meget let og så har man tid til at være sammen med gæsterne.

Skrevet af kokkepigen

Kommentarer (3)

 1. polterabend
  polterabend d. 27.07.2012
  Det lydder som en fantastisk idee. Hvis I står og skal arrangere et polterabend, kan I også tage et kik på denne side. Her er mange sjove polterabend aktiviteter til din polterabend fest!
  1. polterabend
   polterabend d. 27.07.2012
   Jeg glemte lige at skrive polterabend hjemmesiden: http://polterabendevent.dk
 2. Signe Jakobsen
  Signe Jakobsen d. 11.07.2017
  Det er rigtigt at man kan spare rigtig mange penge, men jeg synes bare det ødelægger meget af oplevelsen for en selv, hvis man skal stå med alt for meget, man kommer let til helt at glemme at have det sjovt til sin egen fest.. så hellere spare lidt andre steder og holde det ude.. har flere gange holdt her på kæmpe succes http://hotelkirstine.dk/da/

Skriv en ny kommentar