Mange Gode Råd  Råd  Computer & Elektronik  Elektroniske apparater  Anskaf en harddisk til netværket (NAS)
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Anskaf en harddisk til netværket (NAS)

En harddisk der kan kobles til netværket er en rigtig god idé i flere henseender. Med en sådan harddisk kan du automatisk tage backup af dine vigtige mapper fra din computer. Skulle du en dag være så uheldig, at computeren ikke kan starte, så kan du altid finde dine vigtige dokumenter på din eksterne netværksharddisk. Harddisken giver også gode muligheder for, at du kan dele dokumenter med andre computere i huset via et fælles netværksdrev, som optræder på lige fod med de andre harddiske på de forskellige computere.

Det er ikke kun internt i huset, at netværksharddisken kan bruges til at dele filer. De fleste netværksharddiske har indbygget understøttelse for FTP-protokollen, hvilket betyder at de kan fungere som FTP-servere. På denne måde kan du tillade familie og venner at downloade billeder og videoer som de har interesse i, eller du kan bruge FTP’en til at have adgang til dine dokumenter, uanset hvor i verden du befinder dig.

Netværksharddisken er et alternativ til altid at have din computer tændt, for med netværksharddisken kan du dele filer uden at hele din computer behøver at køre over natten. Netværksharddisken skal bare altid have strøm, så kan alle dem der har mulighed for det, komme i kontakt med den nat og dag.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!