Mange Gode Råd  Råd  Computer & Elektronik  Gode links  En ny måde at få ret på
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 5.5 ud af 2 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

En ny måde at få ret på

De fleste kender sikkert den ubehagelige situation man kan komme i, når man har at gøre med virksomheder og offentlige systemer. Man bliver holdt gidsel hos en menig medarbejder, der bare følger procedurer, eller man kastes rundt i systemet så man til sidst selv bliver i tvivl om hvad det var man ville.

For at komme denne uhensigtsmæssige håndtering af klager til livs, er der åbnet en ny hjemmeside. Navnet er Bulldoks.com og her kan du oprette dine sager, så de bliver synlige for alle besøgende på siden. Din modpart inviteres også ind på siden så der kan startes en synlig dialog. På den måde kan du altid være sikker på, at der er mange mennesker der følger med i din modparts kommunikation med dig. Det betyder at din modpart ikke bare kan afskrive dig som besværlig, hvis ikke det fremgår af din kommunikation at det er tilfældet.

Når du opretter en bruger på Bulldoks.com har du fuld adgang til hele hjemmesiden i 3 måneder. Herefter har du mulighed for at betale 100 kr. og forblive fuldgyldigt medlem i et år. Denne pris skal ses i forhold til, at det koster 75 kr. at føre en sag i forbrugerklagenævnet eller du kan vurdere den mod de mange timer du kan risikere at sidde i telefonkø hos din modparts "kundeservice".

Så skynd dig in og opret din sag på Bulldoks.com

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar

De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)