Mange Gode Råd  Råd  Computer & Elektronik  Sikkerhed og emails  Beskyt dig mod tab af dine billeder og vigtige dokumenter
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Beskyt dig mod tab af dine billeder og vigtige dokumenter

I dag er der ikke ret mange der bruger kameraer med film der skal fremkaldes. Det er meget lettere at have et digitalkamera, da der er mulighed for at tage langt flere billeder, og man kan slette dem der ikke blev så gode. Det er også bekvemt at man kan lægge billederne ind på sin computer og kun få fremkaldt de bedste, men alligevel gemme de andre.

De vigtige dokumenter du tidligere har haft i fysisk form er typisk også blevet digitaliseret så du nu har dem på din computer. Det sparer dig for en masse fysisk plads og det er nemmere at organisere og rette i.

Når man spørger for "Hvad er det første du ville redde, hvis dit hus brændte?", vil man ofte høre svaret "Mine billeder". Det betyder også at computeren vil være noget af det første man redder ud i tilfælde af brænd, fordi den både indeholder billeder, vigtige dokumenter, og meget andet. De fleste glemmer dog at overveje de andre ting der kan ske, som gør at du mister dine vigtige data. En indbrudstyv kunne stjæle din computer, din harddisk kunne gå i stykker eller en virus kunne ødelægge dine data.

Det er derfor en god idé at benytte sig af et af de mange tilbud om at have gratis backup. Det er sjældent ret mange data du har brug for at sikre, så du kræver ikke lige så meget plads som der er på din computer, men de få data er typisk enormt vigtige. Et godt råd er derfor at tage backup, og at gøre det ved at benytte disse services, fordi de sikrer at dine backups er beskyttede og befinder sig på en lokation langt væk fra din egen computer. På den måde er dine data også fysisk beskyttet.

Skrevet af s-andersen

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!