Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Madlavning og madvarer  Få fast glasur på fastelavnsbollerne
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Få fast glasur på fastelavnsbollerne

Det klassiske glasur med melis og vand er ikke altid lige nemt at få til at samarbejde, når det skal lægges på fastelavnsbollen. Dét du kan gøre for at beholde den lækre cremede konsistens - der hverken løber ud over det hele eller bliver stenhårdt - er at putte en lille smule smør i. Put en lille smule blødt smør i lidt ad gangen indtil du synes, at din glasur har den perfekte konsistens. En ekstra bonus er, at smøret også i dagene efter, de er blevet bagt, holder glasuren lækker og cremet.

Skrevet af StineAndersen

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!
De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)