Mange Gode Råd
Hvilket råd mangler du?
Mange Gode Råd Råd Husholdning & Rengøring Madlavning og madvarer Få fast glasur på fastelavnsbollerne
Få fast glasur på fastelavnsbollerne
Det klassiske glasur med melis og vand er ikke altid lige nemt at få til at samarbejde, når det skal lægges på fastelavnsbollen. Dét du kan gøre for at beholde den lækre cremede konsistens - der hverken løber ud over det hele eller bliver stenhårdt - er at putte en lille smule smør i. Put en lille smule blødt smør i lidt ad gangen indtil du synes, at din glasur har den perfekte konsistens. En ekstra bonus er, at smøret også i dagene efter, de er blevet bagt, holder glasuren lækker og cremet.
De 5 brugere med flest indsendte råd:
- MetteJ (372)
- kokkepigen (165)
- Frk.Hansen (62)
- kasperinline (55)
- AndiBM (48)
Kommentarer (0)
Ingen kommentarer!