Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Madlavning og madvarer  Brun farin hård som sten
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Brun farin hård som sten

Det her er et råd jeg har fået af min farmor, og da det virker ganske glimrende, vil jeg gerne dele det med jer. Hvis du indimellem anvender brun farin i madlavningen eller som drys på yoghurt ved du sikkert, at det kan blive hårdt som sten, hvis det har fået lov at ligge lidt for længe. Det er imidlertid ret let at gøre noget ved problemet. Du skal bare putte den brune farin i en plastikpose sammen med en skive hvidt brød og lade det ligge i et døgn. Derefter er farinen blevet blød igen og klar til at drysse over din yoghurt eller komme i din irish coffee.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!