Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Pyntegenstande  Vægur du selv designer
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Vægur du selv designer

Hvis du gerne vil have et flot og personligt vægur, så skulle du tage at besøge www.timedots.dk. Her kan du nemlig købe dig et såkaldt Flextime vægur.

Uret bliver personligt idet du selv designer det. Det gør du ved at sammensætte forskellige størrelser af prikker i rustfri stål, som markerer timer og minutter. Der er uendeligt mange kombinationsmuligheder.

Nedenfor kan du se et billede af det vægur jeg har designet og som hænger på væggen i mit køkken. Jeg har valgt at få sat prikkerne op, så det bliver et stort vægur. Det er dog også muligt at sætte det op, så det er lidt mindre. Det mindste ur kan du få, ved bare at hænge urcenteret op, helt uden tidsprikker. Så har du et vægur kun med visere.

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan sammensætte dit eget vægur, så findes der heldigvis en side med inspiration, hvor du kan se nogen af mulighederne: Eksempler på vægure.

Jeg er helt sikker på at Georg Jensen og Arne Jacobsen er kede af, at det ikke var dem, der fik ideen til de her fleksible vægure, for jeg synes designet hører til i den klasse.

Mit vægur, som hænger over trappen i mit køkken. Uret hænger på en vandskuret væg, opsat med et stålsøm og de klæbepuder som følger med væguret.
Stort vægur fra timedots

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!