Mange Gode Råd  Råd  Penge  Andet  Fastsæt værdien af din tid
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

Fastsæt værdien af din tid

Det kan være meget brugbart at forsøge at fastsætte værdien af din tid. Der er ikke tale om at du skal begynde at fakturere alle for den tid de gerne vil tilbringe sammen med dig, men det er for din egen skyld, så du kan begynde at se hvor meget det koster at spilde din tid. Man kan fastsætte værdien på flere forskellige måder, og uanset hvordan man gør, er det ikke et 100% præcist tal. Du kunne fastsætte værdien af din tid til den timeløn du arbejder under, men da du ikke har mulighed for at arbejde hvornår det skal være, kan man ikke sige at dette er et realistisk estimat.

Det er bedre at tænke i offeromkostninger. Hvad er den tid værd du ofrer på at gøre noget andet? Hvis du f.eks. har nogle udestående arbejdsopgaver for en kunde, som giver dig 300 kr. i timen, så vil du miste 300 kr. i timen ved at sidde og se TV. Tid er den vigtigste ressource vi har, for den kommer aldrig igen! Hvis du har et helt almindeligt ufaglært timelønnet job, vil din tid typisk være din timeløn værd, men kun i den periode hvor rent faktisk har mulighed for at arbejde.

I stedet for at bero dig på kun at tjene penge på dit job, så kan du med fordel kaste dig ud i aktiviteter, hvor du kan sætte dig ned og tjene penge når som helst. Eller i hvert fald sætte dig ned og gøre en arbejdsindsats, som på lang sigt vil give et økonomisk afkast. Der er ikke tale om at du skal tilsidesætte familien og arbejde dig selv ihjel, husk på at du arbejder for at have midler til at gøre det, der virkelig betyder noget for dig her i livet. Hvad der betyder noget for DIG, kan jeg ikke fortælle, det er op til dig selv at finde ud af.

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar

De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)