Mange Gode Råd  Råd  Penge  Spareråd  Billigt Xtah Crude Clay (Xtah Craft Clay) hårvoks
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Billigt Xtah Crude Clay (Xtah Craft Clay) hårvoks

Jeg blev forfærdet i dag, da jeg opdagede, at den hårvoks jeg normalt bruger, Xtah Crude Clay fra Sebastian var udgået. Jeg plejer normalt at købe 3-5 bøtter hos billigvoks.dk, men jeg kunne simpelthen ikke finde Xtah Crude Clay i deres sortiment. Efter lidt søgning på nettet fandt jeg ud af at Sebastian har lanceret den under navnet Craft Clay. Evoks.dk har beskrevet det som om, at Craft Clay stort set er det samme som Xtah Crude Clay, men det er prisen derimod ikke. En Xtah Crude Clay bøtte indeholdt 125 gram, men Craft Clay indeholder kun 50 gram. Dvs. at indholdet er reduceret med over 50%. Det er prisen dog ikke, den er kun sat ned med 40 kr. Alt i alt har evoks.dk regnet sig frem til at den samme voks er blevet 49% dyrere end tidligere, og det var altså i forvejen en dyr voks. Jeg satte mig for at søge lidt mere på nettet, og fandt ud af at voksen også forhandles af en tredjepart på amazon.co.uk. Her var prisen en helt anden. 10 bøtter Craft Clay koster hos evoks.dk 1.950 kr. (jeg tror det er eksklusiv fragt). Præcis det samme koster 1.060 kr. hos amazon.co.uk og det er inklusiv fragt til Danmark. Dette udligner hele prisstigningen!

Her er et direkte link, hvor du kan købe erstatningen for Xtah Crude Clay billigt: Sebastian Professional Form Craft Clay 50g

Hvis du også brugte Xtah Crude Clay, så køb fremover din Sebastian Craft Clay hos Amazon.co.uk, hvor du altså sparer næsten 50% i forhold til at købe det i Danmark. Prøv selv at kigge hos de forskellige danske udbydere af voks, der vil prisen ligge i nærheden af 200 kr. pr. stk. uden fragt, mens den er 106 kr. på Amazon med fragt (hvis du køber 10).

Skrevet af Anonym

Kommentarer (4)

 1. GrønTe
  GrønTe d. 30.03.2010
  Produktionen af Sebastian Xtah Crude Clay stoppede ganske rigtigt omkring årsskiftet 2007/2008. Deres relancerede udgave (Sebastian Craft Clay) har få forbedringer (ifølge Sebastian Int.) men som "anonym" påpeger også ca. dobbelt så dyr. Priserne er dog blevet reguleret lidt og man kan nu få hårvoksen til omkring 159,- DKK pr. stk. f.eks. på http://www.billigvoks.dk/sebastian_professional-1620.html ... Der findes dog flere substituerende produkter for Sebastian Crude Clay og Sebastian Craft Clay. F.eks. Fudge Matte Hed. Har også høret at ghd sculpting wax er en god erstatning, men syntes langt bedre om Fudge Matte Hed og så er den endda langt billigere. Det billigeste sted jeg kunne finde den var på billigvoks.dk (96,- DKK) og shampooshoppe.dk (149,- DKK)
 2. Maibritt
  Maibritt d. 18.05.2010
  Jeg kan absolut ikke anbefale craft clay, den er meget mere fedtet end crude clay. Var SÅ skuffet da jeg købte den. Har desværre ikke fundet noget alternativ endnu, så har betalt i dyre domme for at købe crude clay på ebay:(
 3. GulTe
  GulTe d. 12.08.2010
  Jeg har også brugt crude clay da den eksisterede. Jeg sad også og læste rundt omkring på nettet og faldt også over teksten på e-voks. Jeg ringede til dem og fik anbefalet at prøve http://www.e-voks.dk/fudge-matte-hed samt http://www.e-voks.dk/ghd-sculpting-wax-matt-finish.
  Jeg må sige at jeg er mest tilfreds med den sidste -altså den fra ghd.

  Ligesom Maibritt skriver er jeg bestemt heller ikke glad for craft clay!!
 4. claus
  claus d. 13.03.2012
  Tjekker man indhold på den gamle bøtte og den nye, så er der ændret på hvad der er i.
  Hmmm, vil gætte på at noget af det der var i den gamle bøtte ikke var pisse sundt, for hvofor ellers ændre et produkt der er solgt så mange af på hele kloden?
De 5 brugere med flest indsendte råd:
 1. MetteJ (372)
 2. kokkepigen (165)
 3. Frk.Hansen (62)
 4. kasperinline (55)
 5. AndiBM (48)