Mange Gode Råd  Råd  Penge  Spareråd  Gratis boller i Føtex
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

Gratis boller i Føtex

Er du og dine børn på indkøbstur i Føtex, kan I henvende jer ved bageren, så modtager hvert barn en gratis bolle. Børnene vælger selv, om det skal være en thebolle, en rosinbolle eller en chokoladebolle. Med bollen i hånden, er indkøbsturen meget nemmere for de voksne. Nu har børnene nemlig noget at spise, og "glemmer" derfor helt at plage om slik og andre usunde ting.

Skrevet af 

Kommentarer (2)

 1. Sanne.
  Sanne. d. 26.05.2017
  Hej. Jeg står her i Føtex med 5 børn. I alderen 3, 6, 8, 11, og 12 år. I min verden er de alle børn men hende på 12 får som den eneste ikke lov at få en børnebolle af damen i Føtex ved Big i Herlev, hun siger det ikke er hende der sætter grænsen. Fint nok, men hvor bliver jeg som kunde oplyst om en aldersgrænse på hvornår man er barn og hvornår man ikke er det i Føtex i Herlev? Jeg ville jo ikke sende ungerne efter en bolle, hvis jeg viste at den sidste ville blive snydt for en bolle.

  Kh Sanne.
 2. Janni Hansen
  Janni Hansen d. 26.05.2017
  Hey Føtex min veninde og jeg har lige været i Føtex i BIG i Herlev og blev ret frustreret da Vi har børn i alderen 3, 6, 8, 11 og 12 som gerne ville have en gratis bolle men da vi kommer hen for at få en bolle får vi af vide at hende på 12 ikke må da hun er 12 år, der står ingen steder at grænsen er 12 år og heller ikke når man læser her så det ender med at jeg er nød til at bruge penge jeg ikke har på at alle vores børn kan få en bolle så vi kan få lov at handle uden at mine børn plager om det ene og det andet... det der fustrerer mig er at der ikke står nogle steder at grænsen er 12 år så hvor kan jeg se at aldersgrænsen henne og der udover fik de ikke lov at vælge men fik bare stukket en thebolle i hånden og en jeg var nød til at købe for at ingen blev snydt
  Med venlig hilsen Janni Hansen

Skriv en ny kommentar

De 5 brugere med flest indsendte råd:
 1. MetteJ (372)
 2. kokkepigen (165)
 3. Frk.Hansen (62)
 4. kasperinline (55)
 5. AndiBM (48)