Mange Gode Råd  Råd  Penge  Spareråd  Billige billetter til Legelandet i Vejle
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Billige billetter til Legelandet i Vejle

Legelandet i Vejle er et sjovt sted at være både for børn og voksne. Men skal hele familien afsted, kan det også være en dyr fornøjelse. Der er dog hjælp at hente. Hvis du melder dig ind hos Sponsorcar på: www.sponsorcar.dk kan du nemlig købe billetterne til billigere penge. Istedet for at betale 85 kr. pr. person (i weekender og skoleferier), kan du nøjes med at betale 47,50 kr. Det er gratis at være medlem hos Sponsorcar, og samtidigt er der masser af gode tilbud, som du kan benytte dig af. Køb billetterne til Legelandet her: www.sponsorcar.dk/Default.asp

Når du bestiller billetter hos Sponsorcar, står der at de gælder til Århus, men Legelandet i Vejle og Århus har samme ejer, og som du kan se, på min billet, som jeg netop har modtaget, gælder billetten både i Århus og i Vejle.

Billig billet til Legelandet i Vejle.

Skrevet af 

Kommentarer (3)

 1. vagnsine
  vagnsine d. 14.02.2010
  Så er der igen billige billetter til Legelandet i Vejle og i Århus. Gennem Sponsorcar kan du købe dem her til 60 kr. pr. stk. http://www.sponsorcar.dk/default.asp?SEO=&Action=Details&Item=1214 Er du ikke medlem, så skynd dig at melde dig ind, for de har tit gode tilbud.
  1. Jens
   Jens d. 30.03.2013
   Har nu tilmeldt mig, men kan ikke finde legelandet biletter???
   HJÆLP
 2. Karin Rasmussen
  Karin Rasmussen d. 08.09.2011
  Det er dejligt at se børnbørnene leger og har det sjovt.