Mange Gode Råd  Råd  Penge  Spareråd  Besøg Legoworld 2010 og få en gratis billet til Legoland
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Besøg Legoworld 2010 og få en gratis billet til Legoland

Så er det snart tid til LegoWorld i Bella Centret 2010. Her får du 3 dage med masser af sjov for børn og voksne. Billetprisen er 125 kr., og alle børn får en gratis fribillet til Legoland, som kan bruges i hele år 2010. Fribilletten har en værdi af 245 kr. Besøg www.legoworld.dk for mere information.

Skrevet af 

Kommentarer (4)

 1. Karin Rasmussen
  Karin Rasmussen d. 19.02.2010
  Jeg har i dag besøgt legoworld i bellacenteret med mine 2 børnebørn. I skriver flot at man sammen med billetten får udleveret fribillet til legoland der gælder hele år 2010. Men på den udleverede billet står der den kun gælder til 3o juni 2010. Det er vist en meget dårlig reklame.
  Håber jeg hører fra jer.

  M.v.h.
  Karin Rasmussen
  1. Søren Andersen
   Søren Andersen d. 19.02.2010
   Hej Karin

   Rådet her på siden er ikke en officiel reklame for LegoWorld. Det er blot en af brugerne her på siden, som fortæller at man sammen med sin indgangsbillet til LegoWorld får en fribillet til Legoland. Det er derfor ikke nogen reklame.

   Der er to muligheder: (1) Brugeren der har skrevet rådet, har været fejlinformeret. (2) LegoWorld har ændret på betingelserne siden rådet blev skrevet.
 2. grete
  grete d. 22.02.2010
  "Vagnsine" som har skrevet reklamen ovenfor, er vist mere end bare en "bruger". Det er fuldstændigt korrekt, som Karin skriver, at LegoWorld lover en fribillet til børnene, men når det kommer til stykket, holder den kun til 30. juni 2010. Det er simpelthen dårlig markedsføringsskik. Skriv til LegoWorld og beklag dig. Det har jeg gjort med kopi til Forbrugerstyrelsen. Desuden skulle vi betale ågerpriser for maden. Det er forrykt, når man nu ikke engang måtte tage sin egen mad med. Med venlig hilsen
  Grete :mad:
  1. Søren Andersen
   Søren Andersen d. 22.02.2010
   Grete

   Hold venligst dine beskyldninger mod Vagnsine for dig selv. Din kommentar antyder at vagnsine har haft en interesse i at mislede læserne af denne side. Hvis du deltog lidt her på siden ville du vide, at Vagnsine er en aktiv bruger af siden og formidler således kun gode råd. Hun har intet med LegoWorld at gøre og derfor er det IKKE en reklame.

   Hvad LegoWorld lover eller ikke lover, må være en sag mellem Jer og LegoWorld.