Mange Gode Råd  Råd  Sundhed & Hverdag  Ferie  Gode råd til ferien i Disneyland Paris
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

Gode råd til ferien i Disneyland Paris

Bestilling af turen

Du kan enten selv bestille, eller du kan bestille gennem et rejseselskab. Vi, min familie og jeg, bestilte gennem www.panrejser.dk , og vi har kun godt at sige om dem. Hotellet er inkl. entré til Disneyland samt Walt Disney Film-studiet. Booker du f.eks. 3 nætter er det inkl. 4 dages entré til Disneyland.

Priser

Inden vi bestilte, havde vi hørt en masse om, at det var dyrt at tage til Disneyland, men efter vores overbevisning passer det ikke. Vi var 6 voksne og 4 børn afsted i maj 2009. Vi havde 3 familieværelser på Hotel Santa Fe, som ligger i gå-afstand til Disneyland. Pris for 10 personer med 3 nætter og 4 dages entré var 16.000 kr. Det syntes jeg personligt ikke var dyrt for 10 personer. Selvfølgelig kan du vælge at bo på det lyserøde prinsesse-slot i Disneyland, men havde vi valgt at feriere der ville regningen istedet have været på 40.000 kr. De andre hoteller, som bl.a. Panrejser samarbejder med, er udmærkede hoteller. Det er selvfølgelig en smagssag. Vi valgte at vi hellere ville have flere penge at bruge i Paris, i stedet for at bruge 24.000 kr. mere på et hotel.

Transport

Skal du til Disneyland i Paris er der forskellige muligheder. Du kan køre selv, tage en busrejse eller evt. flyve. Vi kørte selv. Der er ca. 10-11 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, hvis der velogmærke ikke er kø, vejarbejde osv. Vi kørte om aftenen, så børnene kunne sove det meste af tiden, og det fungerede fint. Selvfølgelig er det en lang tur, men vi havde dvd, nintendo diverse malebøger og lignende med. Derudover lavede vi nogle stop, hvor vi lige kunne strække ben.

Gode råd til shows m.m.

Der er masser af forskellige ting man kan se og lave i Disneyland. Vi valgte at bruge den ene aften på at se Buffalo Bill Show. Det er et show med cowboy'er, indianere, heste osv. Forestillingen var inkl. mad og drikke. Maden var ikke det bedste, det var fedtet, grillet mad, som var smurt ind i olie. Men forestillingen var rigtig god. Ved indgangen fik vi alle udleveret cowboy-hatte, så vi kunne juble med. Selv om forestillingen foregik på engelsk, og børnene ikke forstod et ord af det, så var de ellevilde. Det var en kæmpe succes. Desuden er der i Filmstudiet mulighed for at komme med en tur, hvor du ser huse, biler, fly og meget andet fra forskellige film. Derudover oplever du også, hvordan der laves special-effekter med f.eks. ild og vand. Der kan være lang ventetid. Vi ventede eksempelvis i 1½ time, men da turen var slut efter 10-12 minutter, sagde alle børnene, at det var ventetiden værd. Også dét var en rigtig god oplevelse.

Disney-figurerne

Mit bedste råd er; med det samme I ankommer, så gå ind i den første souvenir-butik og køb en Disney autografbog. Her kan børnene få de forskellige figurers autografer. Rundt om i Parken er der små scener, hvor der kommer en enkelt Disney-figur eller to forbi på et bestemt tidspunkt (kan læses på sedler ved de forskellige scener). Det er dog vigtigt at forberede sig selv og ikke mindst børnene på en meget lang kø. Derfor er det en bedre ide at checke opslaget på dit hotel. På hvert hotel kommer der to Disney-figurer forbi hver dag. Check tidspunktet, mød op med autografbogen og kameraet, det er nemmere og hurtigere. Derudover går Disney-figurerne rundt i parken, hvorfor det er vigtigt at have autografbogen og kameraet med.

Praktiske ting

Check åbningstider hjemmefra. Vi blev meget overrasket over, at parken i maj måned lukkede allerede kl. 19 om aftenen.

Ellers er der kun at sige: Nyd ferien, det er et skønt sted!

Skrevet af 

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar