Mange Gode Råd  Råd  Sundhed & Hverdag  Ferie  Udnyt pladsen i kufferten
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme
Skriv kommentar - Indsend - Send råd til en ven

Udnyt pladsen i kufferten

De fleste kender sikkert problemet med plads i kufferten. Man pakker til ferien, og det går fint. Men når man skal hjem, og i løbet af ferien har købt lidt forskelligt, kniber det pludselig med pladsen i kufferten. Ups, det er jo vigtigt at holde øje med vægten på kufferterne, hvis man skal ud og flyve.

Mit råd er: pak kufferten med de rigtige ting, så du i løbet af ferien, får frigivet noget plads i kufferten til alle dine nye indkøb.

Fx er der normalt på hotellerne, håndklæder, men dem må du måske ikke tage med til poolen og stranden. Så tager du jo et par håndklæder med hjemmefra. Kig dine håndklæder igennem, der er sikkert et par stykker, som trænger til at blive skiftet ud, de er måske falmet, flosset i kanterne eller andet. Tag dem med på ferien, og når ferien er slut, smider du dem ud.

Toilettasken fylder og vejer en del, da man skal have shampoo, balsam, sæbe, parfumer, cremer m.m. med. I løbet af året modtager man en del vareprøver i Matas, Bilka, Føtex, ja nogle gange endda i ugebladene. Der er alt fra shampoo til parfume. Gem alle disse prøver, og tag dem med på ferien. Nu skal du ikke have en masse store og tunge flasker med. Du kan hver dag åbne en ny shampoo, creme og parfume. Du får en ny duft hver dag, og det er engangs -emballage, som bare skal smides ud. Så der er frigivet lidt plads/vægt til hjemturen.

Sover du f.eks. i T-shirt, så tag igen et par forvaskede med, som du kan smide ud, når ferien er slut. Dette råd gælder selvfølgelig ikke, hvis du er ung og nyforelsket, der er det jo vigtigt at se godt ud ;-).

God ferie! Med disse råd skulle der gerne blive plads i kufferten til lidt shopping og souvenirs!

Pak dine kufferter praktisk, når du skal ud og rejse. Så er der plads til shopping og souvenirs!

Skrevet af 

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar

De 5 brugere med flest indsendte råd:
  1. MetteJ (372)
  2. kokkepigen (165)
  3. Frk.Hansen (62)
  4. kasperinline (55)
  5. AndiBM (48)