Mange Gode Råd  Råd  Computer & Elektronik  Gode links  Shop løs i hele USA
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Shop løs i hele USA

www.shopUSA.dk giver dig mulighed for at købe hvad du vil på Amerikanske hjemmesider som ikke vil eller må sende til Danmark.

www.shopUSA.dk giver dig mulighed for at oprette en profil og derefter får man en adresse hos shopUSA, så når man køber ting på Amerikanske hjemmesider skriver man bare den adresse som man har fået. Derefter registrerer man sit køb hos shopUSA så de ved at det kommer.

Efterfølgende sender de det til dig stort set helt gratis, da hjemmesiden er så global og tjener mange penge. Man skal dog være opmærksom på at der kommer dansk skat på de vare man køber, men det har de en online lommeregner til, så man ved helt præcis hvad betaler for varen.

Så nu kan du shoppe løs i hele USA.

Skrevet af NiklasJensen

Kommentarer (2)

 1. Mads Lund
  Mads Lund d. 27.10.2010
  Har købt min iPad over ShopUSA.com samt et Nikon kamera. Jeg sparede 33% på iPad'en samt 45% på kameraet. Leveringstid var kun 8 dage!!! Super nice service, kan kun anbefale ShopUSA videre javascript:dosmilie(':)')
  1. Anne Skovbo
   Anne Skovbo d. 17.11.2010
   Ja enig ShopUSA holder 100%... Har selv hentet min iPad via dem og ligeledes sparet 1/3 af prisen frem for at købe den i DK.......
De 5 brugere med flest indsendte råd:
 1. MetteJ (372)
 2. kokkepigen (165)
 3. Frk.Hansen (62)
 4. kasperinline (55)
 5. AndiBM (48)