Mange Gode Råd  Råd  Sundhed & Hverdag  Motion og slankeråd  Kroppen klar til genopfriskning
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 0 ud af 0 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Kroppen klar til genopfriskning

Det handler meget om personlige erfaringer, samt de mål og ønsker hver enkelt har, når man starter på en udrensning af kroppen. Derfor er dette råd også baseret meget på personlige erfaringer, og kan derfor ikke generaliseres til at være gældende for alle mennesker. Jeg havde et personligt ønske om at tabe et par kilo og ellers bare have en velfungerende, sund krop. For at give kroppen noget at arbejde med og komme igang brugte jeg udrensende urtetabletter kaldet BioDrain.

Personligt synes jeg at man skal bruge tabletterne i 5 uger, sådan en pakke koster 399 kr. hvilket også gør at man til den pris også finder endnu en motivationsfaktor i at få brugt pakken og ikke lade pengene gå til spilde. Drik masser af vand, gerne 1-2 liter.

Herudover spis sundere - hvis du ikke kan undvære pasta, ris og brød, så brug altid fuldkornspasta, fuldkornsris og fuldkornsbrød. Prøv så vidt muligt at undgå smør og steg i olie.  

Bevæg dig - men hvis du ikke bryder dig om at løbe, så gå en tur. Det er bedre at bevæge sig, end ikke at gøre det. Sidder du meget ned i forbindelse med dit job el.lign. da er det endnu mere vigtigt at du bevæger dig. Gå en time i skoven, en tur i kvarteret hvor du bor, bare kom ud og rør dig.

 

Skrevet af Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!